Ime Borisa Kargotića postalo je svima poznato kada su se za njegove autentične kreacije zainteresovale velike svetske zvezde poput Madone, Lejdi Gage, Bijonse, Rijane i Niki Minaž. On je bio zadužen i za kostime koje su devojke iz grupe "Hurricane" nosile na evrovizijskom nastupu.

Za portal "Lepa&Srećna" govorio je o odevnim komadima koje muškarci nikako ne vole da vide na ženama, o garderobi koju Srpkinje obožavaju, a niko u svetu je više ne nosi, kao i o trendovima koji će obeležiti leto 2021.

 "Leto je vrlo brzo, a trend koji se ponavlja iz godine u godinu su svetle, jarke boje, animal printovi... Tako će verovatno biti i sada ali to mi u ovoj zemlji ne možemo da znamo, možemo samo da pratimo strane trendove. Aktuelni su pačvork, stari materijali, verovatno da se više ne baca i ne zagađuje okolina, što ja veoma podržavam. Koriste se razni printovi i različiti materijali u jednoj kombinaciji i uvek su to neke laganije stvari. Ono što se nadam da će da bude trend ovog leta jeste veliki savršeni zdravi osmeh koji ćemo moći da vidimo jedni na drugima bez maski. Nadam se da će to biti jedni trend. Da ćemo napokon znati sa kim pričamo i da će uz to ići zgodna lepa tela, jer smo sada imali priliku da radimo na sebi. Vidim  i da se vade silikoni i hijaluroni iz prevelikih usana i grudi i to me veoma raduje"

Imam 33 "Isusove" godine i mislim da sam mogao mnogo više da postignem da se toliko emotivno ne dajem u sve. Emocije su me mnogo koštale. Hladne glave ne mogu ništa da posmatram i to mi je mana. Nisam skroman ni kad imam novca, ni kada ga nemam, što je često slučaj. Deviza za uspeh je ambicija i veliki trud i rad, a najbitnije je neodustajanje. Uspešni ljudi u poslu se razlikuju od neuspešnih samo zato što su ustali nakon svakog pada. Svi padaju, i to je konstanta, a kada vam se dogodi očajavajte, dva dana i glavu gore.

Od kog odevnog komada je vreme da se devojke zauvek oproste?

"Devojke, dame defitinitivo treba da se odreknu platformi onih za ‘štajgu‘, to više očima svojim ne mogu gledati. To se još uvek nosi samo kod nas, a pritom kad se tome doda prvobitna plastika, kad se ukuvaju noge i kada hodaju u tim ‘providknjikavim‘ cipelama koje su se oznojile i orosile celu cipelu.... Molim, apelujem, bacajte to, spalite stvarno, jer je više negledljivo. MIslim da se više nigde na svetu to ne nosi"

Šta muškarci nikako ne vole da vide na ženama?

"Niko od muškaraca ne primećuje ono sto žene primećuju, a to je njihova šminka i trepavice, lažna sočiva... Mislim da je veliki problem kada žene to skinu sa sebe a jednom moraju. Prejaka šminka koja je ‘drag queen‘.."

Šta svaka trendi dama mora da ima u svom garderoberu?

"Definitivno, takozvanu ‘little black dress ‘, dobar crni sako, belu majicu, dobre farmerke, klasične salonke i sandale i onda to može da se vrti u krug. Svaka žena treba da ima jednu dobru skupu torbu za koju će da štedi i odavaja, a potom da je pazi čuva, mazi i voli. Nema veze da li je to ‘Šanel‘  ili neki drugi brend. Nažalost, mora biti skupa."


Izvor: Lepa&Srećna/Marija Milenković