Vesna se za dva meseca zvanično vraća u Srbiju, a njen sin Nikola ovde će nastaviti školovanje.

"Možete da napišete da se vraćam u julu posle 17 godina života u Dubaiju u Srbiju. Sin će na jesen upisati fakultet. Išle su mu dobro fizika i matematika, ali će na književnost", otkrila je glumica za "Kurir" na snimanju nove sezone serije "Dug moru".

Vesna Trivalić se u Dubai preselila zbog supruga Nenada i jedno vreme karijeru je stavila na pauzu i u potpunosti se posvetila porodici.

O tome je svojevremeno govorila, i s ponosom isticala da su joj suprug i sin na prvom mestu.

"Posvećena sam porodici i mogla bih kao debela Džejn da živim i u nekoj prašumi, ali mi je važno da su mi tu dete i suprug, da vodim računa o njima, da ih volim i oni mene vole", rekla je glumica pre nekoliko godina.

Vesna Trivalić se vraća u Srbiju
Foto: Dado Đilas Author: Dado Djilas Copyright: © Dado Djilas Description: Stars; Snimanje serijala Otvorena vrata, konferencija za stampu, na slici Vesna Trivalic Software:Adobe Photoshop CS2 Windows Created: 2013:03:18 13:27:32

Treća sezona serije "Dug moru" snima se trenutno na Rosama u Crnoj Gori, gde Vesna boravi sa ostalim članovima ekipe, među kojima su Dragan Mićanović, Ana Lečić, Vule Marković, Bojana Maljević, Ana Maljević, Srđan Grahovac, Jelena Graovac i drugi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna