Miona Marković često na Instagramu sa svojim obožavaocima deli lepe vesti iz privatnog života, a među njenim fotografijama neretke su one i sa pol densa.

Njeno interesovanje za ovaj sport počelo je na trećoj godini Akademije, kada je snimala studenski film “Draž“. Miona je od detinjstva fizički aktivna, i svima preporučuje da se okrenu treninzima jer se na taj način zavoli telo.

"Vežbe vas motivišu kada vidite kako se menjate i fizički ali i psihički. Celog života sam nešto trenirala od karatea do sportske gimnastike. Svako može da se bavim ovim treningom i nema nikakvih prepreka ni u godinama, ni u kondicijama. Naravno, lakše je ako ste nešto trenirali pre ovoga. Nikada na treninzima ne počinjete od teških elemenata i u početku vam ne treba velika snaga u rukama. Vama se samim tim telo priprema za sledeći nivo a postoje početni, srednji i napredni", rekla je Miona, i istakla da je ne dotiču komentari onih koji pol dens ne smatraju sportom.

"Uopšte ne želim da komentarišem malograđanštinu koja ima potrebu da omalovažava nešto što je sport. Mislim da je poslednjih godina svest ljudi o ovom sportu drugačija nego što je bilo ranije. Pol dens je umetnost ali i jako težak sport kome treba posvetiti vreme, snagu i ljubav. Svako ko odluči da proba pol dens već na prvom trenigu se zaljubi u njega. Svima je potrebna seksualna revolucija koja je malo tabu a u suštini živimo u izuzetnom mizogenom, seksulanom čudnom periodu, umesto da se bavimo zapravo svojom suštinom. Nema ništa ružno u tome da je nešto seksualno i lepo i svakoj ženi bih poželela ovakve treninge", ističe za "Blic" glumica.

Kako izgleda jedan od Mioninih treninga pogledajte na video snimku:

Ples na šipci  tiktok/meseceva_kcii

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna