Mnoge žene strepe od radikalnog šišanja, a pre svega se to odnosi na one sa dugom kosom. Sigurno ni Mioni Marković nije bilo lako da se odluči za novu frizuru. Izbor je, međutim, obrazložila sama glumica na svom Instagram profilu, rečima da je zahtev za ovakvo skraćivanje kose stigao od same produkcije.

"Neke promene ne diktirate vi, već produkcija", napisala je Miona. "Ali to ne znači da one nisu dobrošle i uzbudljive", dodaje glumica. Svi se slažu da izgleda fantastično, pa je to i preporuka za neodlučne dame da ovo proleće poklone sebi novi imidž.

Miona je imala kosu do polovine leđa, a sada je ona skraćena na visinu ključne kosti. Pritom je i ofarbana u tamnosmeđu boju, a isfrizirana je talasasto. Pre svake promene, pogledajte i vi dovoljno fotografija novih frizura i konsultujte se sa svojim frizerom. Kako je Miona rekla, samo odabranom "maestru" je dozvolila "da mi skrati pola kose i vrati je u prirodnu boju".

Glumica je neko vreme nosila tamnoplave pramenove, a zatim i bila ofarbana u crveno, a kako je izgledala njena transformacija, pogledajte u galeriji slika.

miona markovic nova frizura
Instagram / meseceva_kcii 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna