Zdravlje glumice Anje Mit narušeno je početkom 2021. godine kada joj je dijagnostikovana insulinska rezistencija, odnosno, poremećaj metabolizma, predijabetično stanje. Ova bolest modernog vremena navela je glumicu da promeni životne navike i povede računa o svom zdravlju, a to je donelo rezulate.

"Saznala sam da imam insulinsku rezistenciju. Srećna sam što sam na vreme otkrila. To se rešava zdravom ishranom i treninzima. Baš sam nedavno dobila rezultate koji su bolji nego pre sedam meseci. Apelujem na sve devojke da se testiraju, ovaj problem ne bi trebalo da se zanemari", rekla je Anja u emisiji "Premijera".

Glumica je svojevremeno ispričala zbog kojih simtpoma se javila lekaru.

"Ja sam od simptoma imala samo to da nemam svoju ludačku energiju u smislu da mogu da radim 18 sati, da se malo brže umaram i da mi neke stvari smetaju, osećala sam da to nisam ja i onda sam se testirala i videla da imam, ali hvala bogu bolje mi je. Nisam skroz izašla iz toga, ali dobro sam", rekla je nedavno Anja u emisiji "Grand news".

Anja Mit svakodnevno vežba, a kako izgleda jedan od njenih treninga pogledajte u video snimku.

Anja Mit instagram/anjamitofficial

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna