Iako ove godine puni 44 godine, Biljana Obradović zadivljuje mladalačkim izgledom. Mada se može pohvaliti dobrom genetikom, ne treba zanemariti i dobre navike, koje su učinile da ne izgleda u skladu s godinom rođenja. TV lice se po savetima majke neguje od 15. godine, a sa šminkom ne ide na spavanje ma koliko da je umorna.

Biljana je i i te kako svesna da je lepota skup dobrih navika i da je kvalitetan san samo jedan deo tog mozaika. Kako već godinama ima dijagnozu insulinske rezistencije, onda posebno vodi računa da ne unosi namirnice koje imaju visok sadržaj šećera i ugljenih hidrata. Zbog previše poslovnih obaveza ne stiže da vežba onoliko koliko bi želela, ali to je jedna od navika kojoj duguje dobru liniju.

"Obično kad me pitaju u čemu je tajna moje linije za 40+, to je što redovno spavam, idem negde već oko 22:30h na počinak i trudim se zaista da vežbam koliko mogu, pogotovo što imam insulinsku rezistenciju",  rekla je za Premijeru Biljana, koja godinama nije znala koji zdravstveni problem je muči.

"Ja nažalost nisam znala da to imam poslednjih petnaestak godina, ali evo, nikada nije kasno", zaključila je voditeljka.

 Izvor: Lepa&Srećna