Jelena Tomašević je obradovala sve podsećanjem na njenu pobedu na muzičkom takmićenju "3k duru", na kojem je pobedila pre punih 20 godina. Kako je dodao njen muž Ivan Bosiljčić, snimak koji je objavila je "za ceo život".

"Tačno se sećam tog dana, bila sam bolesna, jedva sam disala zbog kašlja, htela sam da odustanem od super finala", napisala je Jelena. Međutim, njen rođeni brat Darko ju je samo "ubacio u kola" i sa roditeljima odvezao u Beograd...

Pre samog početka takmičenja, Jelena je izašla u hol Sava Centra da se pozdravi sa svojom porodicom i prijateljima tada ugledala prizor za nevericu. "Ugledam celo svoje odeljenje IV/7 iz Prve kragujevačke gimnazije, kako ulazi u SC", piše pevačica. "Nisam mogla sa verujem da su svi došli da me podrže... Na neki način sam se već osećala kao pobednik.

Snimanje se odvijalo radnim danima i pošto smo išli u školu, oni su iznajmili autobus, a na časovima je ostalo tek toliko đaka da se nastava održi... Naša razredna Ljubica Žikić je u početku negodavala, ali kad smo se vratili u Kragujevac kao pobednici, svima nam je opravdala časove.

Jelena se i danas zahvaljuje svima na momentima koje će pamtiti celog života, a i vi uživajte u ovom snimku. Bend koji je svirao svim pevačima u ovim emisijama bio je Neverne bebe, a pogledajte i ko je bio u žiriju!

Jelena Tomašević pre 20 godina peva na 3k-duru instagram/jelenatomasevic_official

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna