Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić vešto kriju svoju intimu od javnosti, a ono što dele na društvenim mrežama su slike sa putovanja ili nekog događaja, piše Lepa & Srećna. Međutim, poznata pevačica je objavila sliku svoje ćerke Nine kako uz knjigu i igračke uživa u vrtu i pogledu.

Topli, letnji dani su savršeni za izležavanje i sunčanje u bašti. Ako imate malo dvorište u gradu, ova bašta može da vam posluži kao inspiracija. Dovoljno je da imate živu ogradu od tuja, gust, savršeno podšišan travnjak i četinare koji će vam pružati hlad u svako doba, a ulepšavati baštu zimi kad lišće opadne i vaš recept za savršen raj je stvoren.

View this post on Instagram

A post shared by Jelena Tomasevic Bosiljcic (@jelenatomasevic_official) on

Na sledećoj strani pogledajte kako izgleda bašta u kojoj uživa ćerka Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića!

PageBreak

Velike saksije raspoređene po dvorištu su odlične za sezonsko cveće koje, sa smenom godišnjih doba, možete da birate: od lukovica lala, narcisa, ruža, lavande, jagorčevine, petunijemuškatle, do jesenje hrizanteme ili zimskog cveća vresa i erike.

U ovakvom vrtu najviše će uživati i vaši najmlađi, jer mogu da trče i leže na travi, a da ne brinete da li će se povrediti ili zgaziti cveće. A Ivanova i Jelenina ćerka je rešila da uz knjige uživa u pogledu i mirnom parčetu raja koje joj očigledno prija.

View this post on Instagram

A post shared by Jelena Tomasevic Bosiljcic (@jelenatomasevic_official) on

Izvor: Lepa & Srećna