Pevačica Jelena Tomašević i njen suprug, glumac Ivan Bosiljčić, na svom primeru su pokazali da i javne ličnosti mogu privatni život da čuvaju daleko od očiju javnosti. Iako su oboje medijski eksponirani, donedavno šira javnost nije znala kako izgleda njihova ćerka Nina. Nedavno se pojavila na maminom koncertu u "Kombank dvorani“ i svi su komentarisali da je Nina od roditelja nasledila najlepše.

I Jelena i Ivan često ističu da im je najvažnije da budu zajedno, a danas je u njihovom domu poseban povod za okupljanje i slavlje. Naime, Nina je napunila 10 godina, a ponosni roditelji su joj čestitali i na društvenim mrežama.

 "Srećo najveća! Srećna ti prva decenija života! Zauvek se ovako smejala! Volim te“, napisala je ponosna mama.

Ćerka Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića
Instagram/Jelena Tomašević 

Jelena i Ivan se trude da ćerki usade prave vrednosti. Srećni su jer Nina nije zavisnik od telefona i jer radije čita knjige i provodi vreme napolju nego na internetu. Ipak, Jelena priznaje da se i njoj nekada desi “žuta minuta”.

“Pa, dobro, znam da podviknem. To su retke situacije i sada je Nina već velika. Sada mnoge stvari sama uradi, nema potrebe da se ja mešam. Sama uradi i domaći. Eventualno nešto što ispratim, kako je uradila, ali mnogo je lakše, bar meni, sa detetom koje je sada poraslo” rekla je nedavno Jelena za "Blic".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna