Iako je Ruskinju Arinu Vološinu domaća javnost upoznala početkom maja 2020. godine, kada se na zabavi magazina "InStyle“ u Moskvi pojavila ruku pod ruku s našim glumcem Milošem Bikovićem, u centar paženje dospela je kasnije. Naime, lepa plesačica optužila je Miloša da ju je loše tretirao tokom veze.

"Skoro godinu dana nisam živela svoj život, jer sam bila u vezi sa Milošem Bikovićem. Važno je bilo razmišljati o njegovom liku, ugledu, reputaciji (to mu je najvažnije, ali nažalost, slika koju vidite na ekranu ne odgovara stvarnosti, što je posebno strašno kada ta osoba na svakom koraku pominje Boga). Do poslednjeg trenutka nadala sam se da postoji nešto ljudsko u njemu. Ali, 31. jula sve se potpuno raspršilo. Ponašao se veoma grubo", napisala je Arina na svom Instagramu i objasnila je kako se glumac, navodno, prema njoj ponašao.

"Kada se prvi put pojavila informacija da smo zajedno, moj predlog bio je da kažem kako nemam veze s tim, da ne bi bilo problema. Rekao je: „Ne, to bi onda išlo protiv nas i naše veze. Mediji su nas već primetili, nećemo se više kriti.“ Kada se sve otkilo, njegove reakcije i ponašanje prema meni potpuno su se promenili. Jednostavno ne reaguj, ništa ne odgovaraj, ne brini. Tako sam i radila. Slušala sam sve što mi je govorio. Ali, od danas više sebe ne zovem njegovom devojkom i neću više da se mešam u to. Lakše mi je da objasnim situaciju, da ne bi bilo nagađanja i pitanja. Da mi na adresu stižu poruke od nepoznatih ljudi da će me ubiti, da ću umreti, da čitam razne vrste uvreda – umorna sam od toga. Samoživost ovog čoveka prešla je sve granice. A te vrednosti o kojima priča, on za njih ne zna, vidi samo sebe, ne poštuje vreme, trud, zdravlje drugih ljudi. Pogotovo onih iz neposredne blizine. Osećaj odgovornosti i krivice za njega je najgori, jer ga guši. U tim momentima ne možete da mislite o sebi, o svom komforu i svom ja. Životne situacije koje su se dešavale razotkrile su ga sa svih strana", Arina je otvorila dušu, a Biković je u svom maniru objasnio da postoji razlog zašto su bivše devojke - bivše.

Arina se od tada na ovu temu nije oglašavala, a sada je došla u Srbiju kako bi posetila Novi Sad, rodno mesto legendarnog Đorđa Balaševića.

"Bilo mi je drago da posetim Novi Sad, rodno mesto velikog umetnika Đorđa Balaševića. Već prvi put kada sam čula njegovu pesmu dobila sam veliku želju da odem na njegov koncert, da čujem njegovu muziku uživo i osetim energiju koju on stvara. Nažalost, nekoliko meseci nakon toga on je premiuo. Njegove pesme traju zauvek, svaka pesma, svaki stih, posebna je priča, koja prođe kroz dušu i srce i budi neverovatna osećanja",  napisala je Arina o otkrila.

"Nisam nikad čula da iko stvara toliko zanimljive tekstove. Dodatna sreća mi je bila da takođe kroz njegove pesme učim i srpski jezik. Inspiracija i motivacija. Nadam se da ću nekad biti u mogućnosti da ostvarim bar jedan ples uz njegovu pesmu u njegovu čast", poručila je Arina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna