Mnogi pevači jedva su dočekali da korona posustane i da ponovo počnu da se održavaju koncerti i nastupi. I hrvatski muzičar Toni Cetinski je među njima. On priznaje da je jedva preživeo protekle mesece, ali da je sve bilo lakše jer su on i supruga navikli na skroman život.

"Jedva sam preživeo. Nije tu stvar finansija, jer se čovek nakon 30 godina karijere navikne da mora da štedi. Supruga i ja nemamo taj lajfstajl, što se možda čini ljudima, da estrada živi nešto glamurozno. Mi živimo dosta skromno i normalno, ništa drugačije od normalnog čoveka. Trudimo se da ne trošimo na gluposti", rekao je za "Radio Dalmaciju" Toni koji uživa u novoj životnoj ulozi. U avgustu 2021. godine postao je deda, a unuku još uvek nije video uživo. 

"Jedva sam dočekao da može normalno da se putuje i sad samo čekam pravi trenutak da idem u Berlin. Oni žive u Berlinu i nisam je još uživo video. Viđam je svaki dan preko video poziva, igramo se koliko je to moguće preko tih telefona i kontaktiramo, ali moram da odem do Berlina, da je zagrlim. Onda ću vam reći kakav je to osećaj. Mislim da je to isto kao kad nekome pokušavaš da objasniš kako je biti roditelj. To ne možeš nikome objasniti dok ne postane roditelj, tako je i biti nono, ja mislim puta pet", rekao je pevač koji je pre pet godina zagrebačku adresu zamenio rovinjskom.

"Odmah na početku sam shvatio da sam doneo dobru odluku. Jako me iznenadilo što su i Zagrepčani i svi koji su me poznavali podržali odluku i javno mi rekli da su ljubomorni, jer sve je to blizu. Nema onih redova u banci, u pošti, nema gužve i to je već velika stvar, a da ne govorim o zdravijoj ishrani, da mi komšinica daje svježa jaja svako jutro, da sami mesimo hleb i to mi je super", rekao je Cetinski.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna