Dejvid Bekam je proslavio 47. rođendan, a supruga Viktorija ga je obradovala nezaboravnim fotografijama i dirljivom porukom na Instagramu. Na prvoj, poziraju zagrljeni na plaži, a više od 30 miliona pratilaca gospođe Bekam oduševljeno je njenom figurom u beloj mini haljini.

"Toliko te volim, Dejvide", napisala je Viktorija, tagujući muža, "ti si suprug kakvog bi svako mogao samo poželeti i stvarno se osećam kao da sam dobila blagoslov." Druga slika takođe pokazuje kako njih dvoje uživaju, ovog puta, na jahti, pa je Viktorija u šorcu i majici, dok Dejvid ponosno pokazuje svoje telo išarano tetovažama.

"Ti si meni sve, toliko, toliko te volim, srećan ti rođendan", dodala je, uz simbole poljubaca. Podsetimo, njih dvoje su se upoznali 1997. godine, a venčali dve godine kasnije. Imaju četvoro dece, a najstariji sin Bruklin se nedavno oženio.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna