Venčanje Bruklina Bekama i Nikol Pelc je glavni događaj sezone u mondenskom svetu, a danima se šuškalo kako će se među VIP gostima naći i Megan Markl i princ Hari. Bilo bi to očekivano, s obzirom na činjenicu da su Viktorija i Dejvid Bekam i sami neka vrsta "nekrunisanih" vladara u svom svetu - modi i sportu. Uz to, bogatstvo roditelja Nikole Pelc je toliko da niko neće zameriti što familija mlade nije "plave krvi". Zbog svega toga, gosti su se nadali da će videti kraljevski par na svadbi.

Međutim, sada su procurile tajne o dugo pripremanoj listi zvanica. Navodno se vodila teška polemika oko pitanja da li pozvati Megan i Harija ili Kejt i Vilijama, jer je bilo jasno da je nemoguće spojiti oba para na jednom svečanom događaju. Razmirice na britanskom dvoru završile su, kao što je poznato, teškim krahom i braća su se jedva srela čak i otkrivanju spomenika njihovoj majci Lejdi Di.

Pri konačnoj odluci o zvanicama, Bekamovi su se na kraju odlučili za Kejt i Vilijama, budući da je njihovo prijateljstvo ipak duže, piše britanski Miror. Nije bila dovoljna čak ni činjenica da su Dejvid i Viktorija bili pozvani kod Megan i Harija na venčanje i bili veoma zapaženi u mnoštvu gostiju. Mnogi kažu kako je teška bruka što sad nisu primili uzvratnu pozivnicu, ali još nema komentara ni sa jedne strane.

Da stvar bude gora, Kejt i Vilijam su odbili poziv! Navodno je lično Vilijam odgovorio Dejvidu i uputio izvinjenje što neće doći sa porodicom. Još nisu poznati razlozi, ali se čini da su bezbednosna pitanja bila presudna.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna