Siniša Mihajlović (53) je izašao iz bolnice, nakon odlične reakcije na terapiju protiv leukemije, koju su lekari prepisali otkrivši rizik da mu se opaka bolest vrati. Legendarni srpski fudbaler i cenjeni trener kluba Bolonja bio je hospitalizovan krajem marta, a sa leukemijom se bori od 2019. godine.

Po izlasku iz bolnice u Milanu, popularni Miha se uputio pravo u Bolonju gde će provesti nekoliko dana sa porodicom. Supruga Arijana je sve vreme bodrila muža, a na Instagramu je objavila njegovu sliku sa fudbalske klupe, uz poruku "tvoje oči i tvoj osmeh govore sve".

Ljubav srpsko-italijanskog para je poznata širom sveta, a za Arijanu mnogi kažu da je "najomiljenija srpska snajka". Pre godinu dana, Siniša i Arijana su se čak odlučili i da obnove bračne zavete. 

"Nikada se ne predajemo pesimizmu koji nam đavo nudi svakog dana", poručuje Arijana.

Instagram / arijannamihajlovic Arijana i Siniša Mihajlović uživaju na godišnjem odmoru.

Miha je već izašao u prvu šetnju sa suprugom i unukom Violante, a Arijana je sve emocije sažela u par reči - "istinsko bogatstvo".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna