Proslavljeni srpski fudbaler Siniša Mihajlović i njegova prelepa supruga Arijana rekli su "da" jedno drugom i po treći put! 

Njihova ćerka Virdžina je objavila na svom Instagram nalogu seriju video snimaka koji nas vode, reklo bi se, u crkvu Stela Maris na severu Sardinije. Ovo je inače pravi arhitektonski biser koji je Italiji poklonio princ Aga Kan u znak podrške međureligijskom dijalogu.

U jedinstvenom okruženju, nasmejani Miha i Arijana razmenili su bračne zavete po treći put. Slavlje je nakon toga nastavljeno u prelepom restoranu na terasi nad morem. Arijana se odlučila za izazovnu "kombinezon-haljinu" sa tankim bretelama i dubokim dekolteom oivičenim crnom čipkom. Uz glomazne naušnice i krupan cvetni desen, postigla je pravi "džipsi" imidž, kao stvoren za morsku obalu.

U crkvi je, tokom ceremonije, pokrila ramena crnim končanom šalom. Miha je bio u svetlom lanenom odelu, sa već poslovičnim kačketom na glavi. 

Njih dvoje su se inače venčali 1996. godine najpre u Rimu, a potom 2005. godine u Sremskim Karlovcima, gde su sklopili građanski brak. Treće venčanje je kruna njihovog zajedničkog života tokom kojeg su zajedno prebrodili mnoge nedaće, uključujući i Mihinu tešku bolest. 

Sada čekaju i prvo unuče, upravo od ćerke Virdžine koja nam je omogućila da zavirimo na porodično slavlje.

  Izvor: Lepa&Srećna