Krajem marta Siniša Mihajlović je objavio da će morati ponovo u bolnicu, jer su otkriveni znaci rizika da mu se vraća akutna leukemija. Proslavljeni fudbaler, a sada fudbalski trener, lečen je od ove opake polesti pre tri godine.

"Ova bolest je veoma hrabra kada se vratila da se suoči sa protivnikom kao što sam ja. Ovo je put mog života. Ponekad naiđete na iznenadne rupe, možete da padnete, ali morate da smognete snage da ustanete", rekao je fudbalski as i zamolio za privatnost u narednom periodu.

Najveću snagu da istraje u ovoj borbi daje mu porodica, supruga Arijana, njihovo petoro dece i unuka Violante. Sinišu je supruga posetila u bolnici i objavili njihovu fotorgafiju uz dirljve reči podrške.

"Morate biti čvrsti, a da nikada ne izgubite nežnost. Ti si lav mekog srca. Iznenađenje",  napisala je Arijana uz fotografiju sa suprugom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna