Fudbalski as Siniša Mihajlović 2019. godine objavio je da ima leukemiju. Ubrzo je započeo lečenje, presađena mu je koštana srž i činilo se da je sportista iza sebe ostavio najveću životnu borbu koja je bila teška, ne samo za fudbalsku legendu, već i za članove njegove porodice. Međutim, Mihajlović je otkrio da postoje naznake da se bolest vratila.

"Kao i uvek, igram otvoreno. Poslednjih godina radim duboke analize posle bolesti, ali nakon poslednjih nažalost su se pojavili alarmi da postoji rizik od povratka bolesti. Ovoga puta, da upotrebim fudbalski izraz, neću uklizati u protivnika, ali ću igrati unapred", rekao je Siniša na konferencija za medije i dodao da će i ovoga puta boriti.

"Ova bolest je veoma hrabra kada se vratila da se suoči sa protivnikom kao što sam ja. Ovo je put mog života. Ponekad naiđete na iznenadne rupe, možete da padnete, ali morate da smognete snage da ustanete", rekao je fudbalski as i zamolio za privatnost u narednom periodu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna