Marka je uloga u ovoj popularnoj seriji vinula u zvezde, ali njegovi počeci nisu bili nimalo laki. Kako je jednom prilikom ispričao, kada je otpočinjao svoj glumački put prolazio je kroz teške trenutke u životu.

Marko je rodom iz Vrbasa, školovao se u Novom Sadu, a nakon toga se preselio u Beograd.

"Beograd i ja se nismo slagali prvih godinu dana. U tom periodu raskinuo sam dugu vezu, bio sam bez posla i para, nikoga nisam poznavao... Teško je bilo. Tokom letnje pauze otišao sam u Vrbas i dobro razmislio o svemu. Shvatio sam da mi ni gluma, ni slava, ni novac nisu neophodni da bih bio zadovoljan i ispunjen. Srećnim me čine porodica i prijatelji. Kada sam tako postavio stvari, počela su da mi se otvaraju sva vrata", ispričao je Marko jednom prilikom za "Hello".

Ipak, nije pomišljao da odustane.

"Nikad ne odustajem, što započnem to i završim. I ako ne uspem, lakše mi je da kažem “dao sam sve od sebe”, nego da se pitam šta je moglo da bude. Usudiću se da kažem da smo brat i ja izrasli u čestite, vredne, pravične i skromne mlade ljude zahvaljujući podršci porodice. Tata je zaposlen na Poljoprivrednom fakultetu, mama je knjigovođa. Nismo ratarska porodica, ali naučeni smo da radimo na njivi i oko stoke. I roditelji su se, na neki način, formirali uz nas. Moj tata, kao Crnogorac, nije vaspitan da pokazuje emocije. Do skoro smo se tri puta ljubili za moj rođendan, ali sada toga više nema. Spontano se zagrlimo i izljubimo, svako malo čujemo se telefonom. I to su divne stvari", iskreno je ispričao glumac.

Marko Vasiljević
Youtube / Printscreen / K1 Televizija 

U seriji "Tajne vinove loze" njegova porodica bavi se vinogradarstvom, a u privatnom životu Marko je odlučio da zarađeni novac takođe uloži u kupovinu zemlje.

Sa bratom je počeo da uzgaja orahe, a kako kaže, voleo bi da mu to bude dodatni izvor prihoda, kako ne bi morao da brine o egzistenciji.

"U poslednje vreme pomalo mogu da biram šta ću da igram, do skoro sam bio presrećan kad mi ponude bilo kakvu ulogu. Nadam se da ću moći da živim samo od posla za koji sam se školovao, ali voleo bih da imam i plan B. Možda sam novac koji sam uložio u zemlju mogao da potrošim na putovanja ili da kupim motor, što i priliči mojim godinama. Ali, gledam dugoročno. Daleko od toga da su mi potrebni milioni, skroman sam čovek, samo bih voleo da do četrdesete imam finansijsku odstupnicu koja će mi omogućiti da se glumom bavim u meri i na način koji meni prijaju", ispričao je glumac tom prilkom za pomenuti magazin.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna