Jelena Karleuša i Duško Tošić imaju dve ćerke Niku i Atinu, koje su od roditelja nasledile talente. Dok starija Atinu više liči na majku, i sasvim je izvesno da će se baviti glumom ili modelingom, mlađa Nika je slika i prilika svog tate. Ona voli fudbal, a Jelena ističe da je posebno dete.

Voli sport, nauku, ne voli da se fotografiše za novine, a ni da joj neko sugeriše šta treba da jede. Ponosna mama uslikala je jednu od stranica Nikinog dnevnika, koja ju je posebno oduševila.

"Iako znam da će se ljutiti, moram da objavim deo iz dnevnika moje Nikice. Ružno je što špijuniram dete, ali kako ovo da ne objavim", napisala je Karleuša.

"Ali brate, moja dadilja Bilja me uvek pita šta sam jela, kao da "vodim računa", okej. To boli. A Atina kad pojede nešto mnogo više od mene, njoj je to okej. I kaže mi da pazim šta da jedem. I ti isto, Biljo! Gledaj svoja posla ženo! Nisi mi mama. A fazon, ona je duplo deblja od mene i skoro sam viša od nje", napisala je Nika u svom dnevniku, a ova fotografija nasmejala je i oduševila mnogobrojne pratioce Jelene Karleuše.

ćerka Jelene Karleuše
Instagram/Jelena Karleusa 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna