Ana Sević pre dva meseca se porodila i na svet donela treće dete - sina Simeona. Nakon što su Uskrs proveli sa naslednicima u Beogradu, Ana i njen suprug Daniel Nedeljković prvomajske praznike provode u Madridu.

Ana Sević
Instagram/Ana Sevic 

Pevačica je podelila deo atmosfere iz prestonice Španije, te pokazala da ona i Daniel uživaju u obilasku znamenitosti, dugim šetnjama, ali i isprobavanju ukusnih specijaliteta.

Ana se, inače, poslednjih godina povukla iz javnog sveta i u potpunosti se posvetila porodici. U decembru 2020. rodila je ćerku Senu, a u martu 2022. sina Simeona, dok iz prvog braka, sa pevačem Darkom Lazićem, ima i najstariju naslednicu Lorenu.

U javnosti, ipak, ne voli da eksponira decu, pa i kada objavljuje njihove fotografije to učini tako što im sakrije lica.

Ana Sević
Instagram/Ana Sevic 

Kako je jednom prilikom rekla, Ana smatra da je načinila grešku što je Lorenu eksponirala od samog rođenja, te ne želi to da čini sa Senom i Simeonom, a ni Lorenin lik više se ne može videti na njenim fotografijama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna