Život Jelene Karleuše i više nego intrigantan, a takvoj slici je i ona sama doprinela. Kakva je zaista mala od skandala najbolje znaju oni koji su su sa njom blisko sarađivali, a jedan od njih je i fotograf i režiser muzičkih spotova Dejan Milićević.

"Poznajemo se baš odavno, vezuju nas tolike decenije poznanstva. Počeli smo zajedno. Naša duetska pesma izašla je 2000. godine,m a počeli smo da radimo zajedno 1997. godine. Prošlo je mnofo godina", rekao je Dejan i istakao da Jelenu ne gleda kao klijenta.

"Jelenu Karleušu ne gledam kao klijenta, nego kao nekoga svog. Izgradili smo šou biz na naš način. Ono što otpevaš to ti se kasnije i desi. Otpevali smo pesmu "preživeću" i zaista smo preživeli. Kada onaj og gore spisti ruku na tebe i kaže "ti si taj", to na kraju i bude tako", rekao je Milićević u emisiji "Puls Srbije" na Kurir TV

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna