Glumac Nenad Nenadović preminuo je od korona virusa u Beogradu, ostaviviši za sobom ženu i dve ćerke. Među prvima, u suzama se od njega oprostila glumica Milica Milša koja je sa njim igrala u aktuelnoj seriji "Igra sudbine". 

"Hospitalizovan je pre više dana, čuli smo se i slali mu video snimke sa snimanja serije", ispričala je Milica u emisiji Jutro na TV Prva. "Odgovorio nam je i dogovorili smo da se što pre vidimo. 

Uloga Brunera u seriji "Igra sudbine" je obeležila njegovu karijeru u ovom delu života a on je voleo što mu se konačno pružila prilika da radi nešto drugačije. Znate, ranije je uvek glumio dobrice."

Milica je rekla da će za nju uvek ostati onaj mlad momak sa neodoljivim osmehom, kao i da je na snimanju aktuelne serije sa njim bilo dvno raditi. "Uvek nasmejan, uvek sam se radovala danima u kojima snimam scene sa njim. Bruneru, vraćaj se, ne može Ada bez tebe", rekla je uplakana.

Na svom Instagram profilu, glumica je napisala: 

Nešo, dragi moj prijatelju, kako bez tvog osmeha? Kako bez tebe? Sad znam kako duša boli...Uvek ću se sećati snimanja naših scena Brunera i Ade i radosti koju si širio oko sebe. Omiljen si bio i bićeš. Večnost je tvoja a ti si naš zauvek. Volim te, dragi moj druže. Nenad Nenadović 1964 - 2021.

Izvor: Lepa&Srećna