"Igra sudbine" je brojnim mladim glumcima donela preokret u karijeri i lansirala ih među glumačke zvezde. Jednu od glavnih uloga igra i Dragana Mićalović, koja ne krije da joj prija što je ljudi sve više poistovećuju s Unom, lik koji igra u seriji. Glumica ističe koliko joj prija saradnja sa Stevanom Pialeom, koji igra Luku Kanačkog, Uninog dečka.

"Meni je fantastično da snimam sa Stevom, jako sam se zabavljala tokom snimanja naših scena tokom druge sezone i nekako smo napravili tu glumačku igru da su nam scene jako duhovite. Njegov lik je počeo da poprima dozu ozbiljnosti, a Una njegovu duhovitost i blentavnost. Mislim da će u ovoj sezoni ljudima biti zanimljivo da gledanje Unu i Luku. Inače Piale je veliki profesionalac i divan kolega, koji veoma brine o koleginicama i kolegama i on je naš brat",  kaže Dragana koja je već nekoliko puta vrlo profesionalno snimila intimne scene sa Stevanom, te sada priznaje da joj u početku nije bilo lagodno:

"Pirodno je da nije baš prijatno snimati intimne scene i imati takvu scenu sa nekim ko nije baš tvoj pravi partner, pogotovo pred svim ljudima iza kamera. Ali, opet to nije strašna neprijatnost, jer je to naš posao. Uglavnom se sva naprijatnost brzo razbije, već posle prvog ili drugog puta, pa bude malo lakše", kaže Dragana koja je ističe da joj je dragu kakvu poruku šalje njen lik.

"Skoro mi je jedna baka prišla u prodavnici i rekla: “Una ja sam zaljubljena u tvoju i Lukinu ljubav”. Tako da se dešava da mi često prilaze sa lepim rečima i meni je drago što su to dame u godinama koje vide tu ljubav, koju mi mlađi možda nećemo proći ili nismo prošli. Ako u seriji predstavljamo tu vrstu ljubavi, meni je drago, jer to gleda omladina pa možda i oni uče da tako treba da se voli i poštuje partner", iskrena je mlada glumica.

 Izvor: Lepa&Srećna/Blic