Pevačica Zorica Brunclik bila je deo žirija u “Zvezdama Granda” ali je odlučila da ode pre finalnih emisija sezone 2014/2015. Šta je navelo na ovo, sada je govorila prvi put i otkrila da li je bilo svađe sa Sašom Popovićem.

"Reč jednu Saša i ja progovorili nismo. Ja sam samo uzela svoju torbicu tada u “Zvezdama Granda”, čiji sam bila deo, otišla kući i rekla: “Ja neću da radim nešto iza čega ne mogu da stanem”. A to su dve stvari. Prva je, koja je tražena od mene, da pored pevanja ocenjujem stajling. Druga stvar, ponašanje na sceni. Ja to ne umem. I još sa čime nisam mogla da se složim, to je novčić. Bacaju novčiće koji će metodom pismo ili glava odlučiti o tome da li će jedan kandidat ili drugi da ispadne iz takmičenja, kada imaju isti broj glasova. To nisam mogla i zato sam otišla. Nikakvog konflikta nije bilo"- rekla je Zorica za "24sedam".

 Supruga Saše Popovića Suzana Jovanović nedavno je održala promociju novog albuma. Da bi sve bilo besprekorno, Saša je u realizaciju uložio čak 140 penzija. Pojavile su se brojne javne ličnosti, Brena je izostala zbog bolesti, a ni Zorica Brunclik nije došla.

"Nisam bila na promociji Suzane Jovanović jer nisam bila pozvana. To je tako prosto. Dešava se. Suzana se ne petlja u posao Saše Popovića. Njena je promocija, njen je album. Valjda će žena da određuje sama koga će da pozove. Nisam joj draga osoba ili me se možda nije ni setila. Ja moram još ovo da kažem o Suzani. Skoro nisam videla njeno lepše izdanje i jednu skuplju priču vizuelno, od njene. Osvetlala nam je obraz!",  iskrena je bila Zorica Brunclik.

Izvor: Lepa&Srećna