U jednoj emisiji na TV Pink pevačica Zorica Brunclik pokazala je kako izgleda njena spavaća soba i kupatilo, ali na Internetu je nastala prava pometnja zbog komentarisanja pevačicine kuće, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: ZORICA BRUNCLIK NA DIJETI: pevačica otkrila zbog čega se ugojila 17 kilograma (FOTO)

U spavaćoj sobi se nalazi krevet sa roze baldahinima, tapacirani plafon i toaletni sto sa ogledalom. Sve je u roze i zlatnoj nijansi, ali izgled kupatila je napravio najveći raskol među Internet zajednicom.

U kupatilu se nalazi džakuzi, na kojem su postavljeni stubovi do plafona. Kupatilo je podeljeno na ženski i na muški deo, ima dve WC šolje, dva lavaboa, a glavna dekoracija sastoji se od latica ruža i sveća.

Komentari na prikaz Zoricine kuće ostali su podeljeni. Jedni su komentarisali da je kuća uređebna bez ukusa, da je uređenje kič i da se sa novcem ne može kupiti stil.

Kliknite OVDE da pogledate kako izgleda kupatilo u kući Zorice Brunclik!

INTERNET U SVAĐI ZBOG KUĆE ZORICE BRUNCLIK: pogledajte kako izgleda spavaća soba i kupatilo u kući srpske pevačice (FOTO)
LepaiSrecna 

PageBreak

"Kakav užas. Blago njima na teškom neukusu," samo je jedan od negativnih komentara.

PROČITAJTE JOŠ: Luksuzna kuća sa bazenom u stilu Zorice Brunclik: soba za igru, muška kuhinja i kamin u domu Zorice i Kemiša (FOTO)

Sa druge strane, mnogima se dopao izgled spavaće sobe i kupatila, uz komentare da bi oni sami želeli nešto takvo i da su oni koji negativno komentarišu ljubomorni. 

"O ukusima ne treba polemisati. Sredili ljudi do svom ukusu, tako njima prija, ja im želim da uživaju još dugo u svom prostoru. Za razliku od mnogih, njih dvoje se ne foliraju," dodala je jedna čitateljka.

Pogledajte video i sami procenite da li je kuća srpske ppevačice vrhunac stila ili neukusa!

Izvor: Lepa & srećna