Zorica Brunclik u ulozi majke ostvarila se četiri puta. Ćerku Mariju rodila je kada je imala samo 18 godina, a danas, sa ove vremenske distance ne smatra da joj majčinstvo u mladim godinama bilo prepreka u karijeri.

"Ove godine proslavljam 50 godina rada, više puta sam se tokom svoje karijere ostvarila kao majka. Vrlo dobro pamtim čega sam se sve odricala, ništa nisam zaboravila. Odricala sam se u korist onoga što mi je bilo draže, kad kažete ‘Odrekla se...' Ma, ničega se nisam odrekla, sve u svoje vreme! Ja sam vrlo mlada postala mama, ja sam to želela, mene je to inspirisalo više nego bilo šta drugo", rekla je pevačica i istakla da joj je uspeh bio predodređen.

"Što se tiče moje karijere, to je jednostavno neko odozgo prosuo neki prah i rekao: ‘Ma, bićeš to i bićeš to na taj način', prema tome, nisam se nešto trudila do besvesti", zaključuje Zorica u emisiji "Magazin In".

Prvi pevačicin zvanični muž bio je harmonikaš Zoran Tutić, sa kojim je dobila sina Đorđa. U braku sa Ljubom Kešeljem dobila je ćerku Miljanu, a sa harmonikašem Miroljubom Aranđelovićem Kemišem, sa kojim je i danas u braku, ćerku Zlatu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna