Da zapravo žena bira muškarca a ne obrnuto, pokazala je pevačica Zorica Brunclik, koja je svog supruga Miroljuba Aranđelovića Kemiša osvojila na neobičan način.

Iza sebe je već imala dva braka i troje dece, dok je Miroljub bio takođe razveden, a pre ljubavi sa Zoricom, dobio je dve kćerke. Iako se ljubav nije dogodila na prvi pogled, prvestveno jer on nije želeo da se vezuje, pevačica nije odustajala. Danas uživaju u tri decenije dugoj bračnoj sreći.

"Kad sam ga srela nisam znala da je on čovek za mene. Nisam mogla da ga smislim. Mnogo je bio prepotentan, bio je i mršav za moj ukus. O njemu se pričalo u svim krugovima, a na mene nije obraćao pažnju. Ljubio mi ruku kao tetki ", prisetila se pevačica u emisiji "Iz profila" i otkrila da je ona, ipak, bila ta koja je napravila prvi korak.

 "Ubiće me što pričam ovu priču. Bili smo zajedno na koncertu a moje kolege i ja ga čekamo u kolima da krenemo u hotel. Ustanem ja i zateknem ga kako sedi na koferu od harmonike, onako zgodan do bola a oko njega deset lepotica i ja ih pitam šta radite vi sa mojim mužem ", objasnila je Zorica kako ga je osvojila.

 Izvor: Lepa&Srećna