Da biste imali status modne ikone nije dovoljno samo da imate dobre i skupocene komade garderobe. Važno je i da znate šta se u kojoj prilici nosi, čemu su nas najviše naučile britanske vojvotkinje Kejt i Megan koje garderobu nepogrešivo biraju adekovatno prema prilici.

Supruga Džastina Bibera neguje urbani, mladalački stil a blejzeri su često deo njenih modnih kombinacija. Modni kritičari su joj retko nalazili manu, ali čini se da je za posetu Jelisejskoj palati potpuno omanula.

Ona se u pratnji supruga Džastina Bibera pojavila u nude kompetu koji je potpuno otkrivao njen izvežban stomak. Iako su neki strani mediji preneli da je stajling Hejli Biber bio brutalno dobar, nekadašnja misica Sanja Papić se s tim ne slaže.

Zato je savetovala sve devojčice koje je prate na društvenim mrežama da uvek vode računa o dress codu.

"Postoji dress code za svaku priliku. Ovaj vrtoglavo popularan par, koji mi je inače presimpatičan, primljen je kod predsednika Francuske u Jelisejsku palatu, gde su razgovarali, kako mediji prenose, o temama i problemima mladih generacija. Džastin Biber je pop zvezda i potpuno su legitimne njegove patike, ali kao top model, influenser i uzor mladim devojčicama a pogotovo na temu problema mladih generacija Hejli je svakako mogla da ispoštuje protokol Jelisejske palate pa da u najmanju ruku bar pokrije stomak. Inostrani mediji njen stajling ocenju kao stunning što svakako nije. Nije cool devojke. Samo kažem, napisala je Sanja i naglasila da je njena poruka namenjena svim divnim devojčicama koje je prate.

 Izvor: Lepa&Srećna