Amal Kluni se kreće po džet-set krugovima i obično je vidimo u ekskluzivnoj garderobi. Zato su svima privukle pažnju njene najnovije slike sa aerodroma u Nju Džerziju na kojima je lepa advokatica u farmerkama i patikama.

Supruga Džordža Klunija je stigla sa majkom Barijom, privatnim avionom, a obe su bile obučene vrlo ležerno. Žene, naravno, odmah "skeniraju" farmerke, jer je baš pravi trenutak za kupovinu novog modela za proleće. Amal se odlučila za "zvoncare" od tamnog teksasa, uz koji nosi bele patike i belu majicu sa grafičkim printom.

Pažnju privlači i njen sivi kaput, jednostavan i klasičan model od tanjeg vunenog štofa - komad koji, svakako, vredi imati u ormanu. Ono što se kod Amal nikad ne menja, to su odlične sunčane naočare,  fantastično isfenirana kosa i elegantan manikir. Kako izgleda njena kombinacija, pogledajte u galeriji slika.

Profimedia Moderne farmerke i patike

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna