Megan Foks i Mašin Gan Keli su se verili, a snimak prosidbe jedna od najlepših žena sveta postavila je na Instagram.

Tridesetpetogodišnja glumica objavila je to u sredu, podelivši video snimak njihove intimne prosidbe sa svojim pratiocima, navodeći da se to dogodilo u utorak, 11. januara.

Foks je u podužem natpisu svoje objave navela da su ona i 31-godišnji muzičar “pili krv jedno drugom” kako bi proslavili tu priliku, koja se održala na plaži Ric-Karlton Dorado u Portoriku.

Lepotica nije krila sreću pa je tako u opisnu snimka napisala:

"Jula 2020. godine sedeli smo ispod ovog drveta velikog banjana i molili se za magiju. Nismo bili svesni bola koji nas je uskoro sačekao. Nismo bili svesni truda i žrtvi koje će naša veza zahtevati od nas, ali smo bili opijeni od ljubavi i karme. Nekako, godinu i po kasnije, nakon što smo prošli pakao i smejali se više nego što sam mislila da je moguće, zaprosio me je. I kao u svakom našem prethodnom životu, i kao u svakom našem budućem životu koji će uslediti nakon ovog, rekla sam "da"... A onda smo popili krv onog drugog" napisala je Megan i zgrozila većinu svojih pratilaca.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna