Marija je ponosna mama troje naslednika - Rose, Neve i Đurađa, a sada je govorila o tome na koji način ih odgaja.

Ona je navela da je popustljivija prema svojoj deci nego što su njeni roditelji bili prema njoj. 

"Potpuno sam drugačije vaspitavana i ne kažem da je loše, ali pošto se drugačije živi, brže, mnogo se radi... Ovih dana sam 12 sati na snimanjima i ne stignem da vidim decu u toku dana, pa ih mnogo više mazim. Ne kažem da je to dobro, ali otkad su se rodili, radim neke stvari koje mama nije radila sa mnom. Kod mojih se više vidi disciplina, a ja moju decu ne ispuštam iz ruku. Dojila sam na zahtev, što prema mnogima nije u redu, uspavljivala na rukama... To je meni potpuno u redu. Postoje dve struje roditeljstva. Ima jedan španski lekar koji kaže da što ih više grlite i ljubite, biće emotivno stabilniji kada porastu i to je ono što pokušavam da radim, a možda i ne bi bilo zgoreg da primenim nešto što je radila moja mama", rekla je za "Blic" voditeljka, koja je svakodnevno aktivna na društvenim mrežama.

"Moj cilj je da prikažem da sam mama kao sve ostale i da se suočavam sa svim “problemima” kao druge žene", objasnila je ona.

Marija je priznala i da joj je najteže da nađe balans između ljubavi prema deci i autoriteta koji mora da postoji.

Marija Veljković o razvodu
Youtube / RTS 

"Onog momenta kada dobijete decu postanete pet puta odgovorniji. Odgovornost je, pored ljubavi koju imate, da ih dobro vaspitate, a ne razmazite. Svaka mama mora da izvaga negde između ljubavi i toga da mora da vaspitava decu da sutra budu vredni i ljudi, što je najteži momenat u roditeljstvu, da od njih napravite hrabre i dobre osobe", zaključila je voditeljka za pomenuti medij. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna