Smeštena na jezeru Toluka, u Kaliforniji, luksuzna vila u koju su se tokom leta 2014. godine uselili Megan Foks i njen suprug Brajan Ostin Grin, odaje vrlo slične lične osobine kao i prethodno zdanje Los Feliz.

I ova vila prikazuje slavnu Megan kao nekoga kog karakteriše velika neodlučnost i netaktičnost. Ona je neko ko na uspešan način pokušava da sakrije svoje nezadovoljstvo i često unutrašnju patnju...

Siva boja koja je zastupljena u ovom domu upravo govori o velikoj neodređenosti i lutanju kroz mnoga životna pitanja. Megan je često okrenuta prošlosti i deluje zarobljena u njoj.

Primetno je u njenom prethodnom, a i novom domu, korišćenje tamnijih i neutralnih nijansi, sa akcentima crvene boje.

Ona će uvek u svom domu imati poneki detalj sa crvenom bojom, koja budi ljutnju i bes, pa kod nje kasnije izaziva redukciju unutrašnje tenzije.

VIŠE: Domovi slavnih: šta stan slavne pevačice Madone otkriva o njenoj ličnosti (FOTO)

Ona je neko ko će često vršiti izmene u svom domu, pokušavajući da sa time reši i neka sopstvena unutrašnja nezadovoljstva.

Velika količina drveta i braon tonova, s obzirom na njen složeni karakter, ukazuje na to da sa prirodnim materijalima nikada neće pogrešiti, jer je to nešto što odgovara istini, i sa čime smo uvek okruženi. Ovo govorim zbog toga, jer je kod nje prisutan strah od toga da će napraviti grešku i biti kažnjena zbog toga.

Megan Foks spada u grupu nestabilnih karaktera. Sklona je izlivima negativnih emocija. Gluma je za nju dobar poziv, jer na taj način uvek može smanjiti unutrašnju tenziju. 

Tekst: Milena Obradović

Da li po izgledu enterijera možemo utvrditi ko tu živi, i šta naši domovi govore o nama samima? Da li naprečac možemo doneti neke zaključke, ili ćemo malo detaljnijom analizom doći do raznih odgovora. Ulaskom u nečiji stambeni prostor, sigurno je da ćemo pogoditi neke osnovne stvari vezane za tu osobu, da li je uredna ili nije, koliko čita, da li voli da sakuplja razne kolekcije predmeta...... Arhitekta Milena Obradović je kroz svoju knjigu ŠTA VAŠ DOM OTKRIVA O VAMA, dokazala da svaki ambijent liči na svog vlasnika i da se njihovi karakteri podudaraju.

Milena Obradović je i izdavač svoje knjige, koju će predstaviti na Sajmu knjiga u Hali 4, od 25. oktobra do 1. novembra 2015. godine.

Zavirite i u našu FOTO-GALERIJU!

Uz dozvolu autora - izvor: Lisa / Moj stan

LepaiSrecna I nova vila Megan Foks, koju je sa suprugom Brajanom Ostinom Grinom, kupila 2014. godine odaje vrlo slične karakteristike kao i prethodna...