Glumci i bračni partneri Tamara Dragičević i Petar Benčina važe za skladan par koji uživa u svakom trenutku sa svojom decom, ćerkom Stašom i sinom Lazarom.

Od kada su se večali na Adi Bojani njihov život činio se da je bajka. Ipak, popularna glumica je otkrila da je i u njihovom odonosu, bilo itekako trzavica, naročito od kada su dobili ćerkicu. Baš kao i mnogi drugi supružnici i oni nisu odoleli izazovima nespavanja zbog bebe.

Gostujući u emisiji "Balkanskom ulicom" novinarke Vesne Dedić, Dragičevićeva je iskreno pričala o prvim problemima koji su nastali po rođenju dece.

“Mislim da žene koliko god pričale sa drugaricama, mamama i sestrama koje su dobile decu pre njih, ne mogu da zamisle neravnopravnost između partnera u ustajanju noću. Tada se kod nas žena javi potreba za zvocanjem. Ti bi da ćutiš, da ne prebacuješ, ali gledaš tu nejednakost i malo si ljut zbog toga, malo ti je žao sebe (smeh). Jedna moja drugarica svojevremeno je rekla: "Ja ne znam kako mi sve njih ne ostavimo, kako im pređemo preko svega", iskrena je bila Tamara, u njenim rečima mnoge žene su se prepoznale, a onda je otkrila kako je rešila da promeni život:

“Baš zbog tih stvari posle dva meseca vratila sam se da igram predstave. Mogla sam, a želela sam, sve samo kako bih sama sa sobom ponovo bila ispunjena i zadovoljna. Da se ne bih osetila kao žrtva... jao sve je na meni, jadna ja. Ni za koga to ne bi bilo dobro, ne bih bila dobra ni deci, ni Petru i tu onda ima kriza. Ispunjavalo me je da izađem iz kuće, a znala sam da idem da igram predstavu. To je nešto što moram, nisam otišla da pijem piće. U suprotnom bi tu postojao osećaj krivice”, zaključila je ona.

Instagram / tamaradragicevic, ATA / Antonio Ahel Tamara Dragičević i Petar Benčina venčali su se 2016. godine.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna