Mnogim ženama nije lako da se odluče na promenu frizure, naročito ako imaju dugu kosu. Tamara Dragičević je ipak povukla takav potez i skratila šiške.

Lepa glumica je u zenitu popularnosti zahvaljujući ulozi Silvane Armenulić u filmu "Toma". Brojne premijere bile su prilika i da pokaže svoj izuzetan stil i osećaj za modu, pa je plenila elegantnim toaletama i prikladnim frizurama. Danas je vidimo u opuštenom izdanju, bez mnogo šminke, ali doterana kosa i jarka boja košulje čine njenu pojavu privlačnom kao uvek.

Tamara se odlučila za takozvane "providne" šiške - one su na sredini kraće, a sa strane duže - i ostavljaju dobar deo čela vidljivim. Ovaj trend je sve popularniji i preti da pomuti slavu trendi "zavesa" šiškikoje su vladale Instagramom godinu dana. Ako ste neodlučni u pogledu nove frizure, možda je baš ovo dobro rešenje za vas?

Instagram / tamaradragicevic, ATA / Antonio Ahel Nova frizura!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna