Pevačica kaže da je razlog njen posao - naime, ona se trenutno nalazi na koncertnoj turneji koja je počela u decembru prošle godine i trajaće do avgusta ove godine.

"U Vegasu sam trenutno i ne mogu da radim koncerte i pravim šou sa bilo čim u stomaku, a posebno sa bebom", rekla je pevačica za strane medije.

S druge strane, Kejti je istakla da uživa u tome da provodi kvalitetno vreme sa jednogodišnjom ćerkom Dejzi Dav Blum, koja je svakodnevno iznenađuje.

"Počela je trči! Naučila je da govori "volim te", obožava da boji i redovno nosi kikice", rekla je pevačica.

Kejti i Orlando važe za jedan od najpopularnijih parova na svetskoj javnoj sceni, ali se pevačica nije ustručavala da javno prizna šta je nervira kod njene jače polovine.

Ona je jednom prilikom ispričala da glumac svuda ostavlja iskorišćene končiće za čišćenje zuba. 

"Bože, on stvarno voli da čisti zube i zahvalna sam što je tako, jer ima ljudi koji to ne rade i to mi je odvratno. Ali, ostavlja končiće za čišćenje gde stigne! Na stočiću pored kreveta, u kolima, u kuhinji... Ma, svuda", rekla je svojevremeno Kejti Peri.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna