Brak Nebojše i Dragane Grnčarski nisu obeležili skandali, a sudeći po intervjuima koje su davali tokom dve i po decenije koliko su bili par, činilo se da uživaju u srećnom i ispunjenom životu.

Vest da se ovaj modno-bračni  par razvodi iznenadila je mnoge, a razlog je bio posebno šokantan - Nebojšu je Dragana prijavila za nasilje u porodici. Nekadašnja manekenka je potvrdila da se razvode, ali nije želela da ulazi u detalje, a on je sada prvi put govorio za medije.

"Kako mi je interes dece uvek na prvom mestu, trudim se da ublažim posledice koje je u našim životima proizvela lažna optužba za nasilje protiv mene. Deca neko vreme nisu išla u školu jer su ih drugovi, pod uticajem napisa na portalima i u štampi, pitali da li je to istina. Meni je bilo pakleno teško tih nedelja, sve ono u šta sam verovao, brak, pristojnost, vaspitanje, raspalo se kao kula od karata. Možete li da pretpostavite kroz kakvu emotivnu vrtešku su prolazila deca? Bilo mi je važno samo njih da zaštitim", rekao je za "Gloriu" Nebojša i istakao da su deca odlučila da ostanu sa njim. 

"Njhova odluka je za mene najveća satisfakcija. Posvećen sam njihovoj budućnosti, želim da postanu emotivno funkcionalne osobe koje će jasno praviti razliku između dobrog i lošeg. Nestalo bi sveta i čoveka kad bi laž, zlo i mrak pobedili dobro, ljubav i istinu. Draganu poštujem kao majku naše dece, uprkos tome što me je u javnosti optužila za gnusne stvari. Ponoviću ono što sam rekao u tužilaštvu: nikada suprugu nisam udario, ali sam bio svedok njenog poročnog ponašanja",  rekao je Nebojša.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna