Jovana Pajić i Sale Tropiko spadaju među one javne ličnosti koji detalje privatnog života čuvaju daleko od očiju javnosti. Delovali su kao skladan par, pa je odluka da se razvedu mnogima bila šok. Oni su istakli da su zajedno dobro o svemu razmislili i shvatili da je najbolje da brak okončaju, ističući da su ćerke Helena i Đina njihov prioritet.

"Istina je da smo Saša i ja doneli odluku da okončamo naš brak. Ostaćemo prijatelji i bićemo kao i do sada posvećeni u zajedničkom odgajanju dece. Razvod je u toku i zbog mirnog odrastanja naših devojčica molim medije da nam pruže neophodnu privatnost", rekla je za domaće medije tada Jovana, a čini se da to nije bila samo prazna priča.

Oni su danas zajedno proslavili šesti rođendan svoje ćerke Đine, i potrudili su se da za njihovu princezu sve bude kao u bajci. Okupili su članove porodice i prijatelje, kao i drugare iz vrtića slavljenice, a fotografije koje su osvanule na Jovaninom Instagram profilu svedoče koliko su se lepo proveli.

"Brojala je sate, dane, minute i stotinke. Izludesmo! Već dva rođendana je zbog korone proslavila u najužem krugu, nije mogla da dočeka ovaj rođendan, da vidi svoje drugare van vrtića, što bi se reklo u civilu. Njenoj sreći nije bilo kraja", napisala je pevačica.

Instagram/Jovana Pajić Ćerka Jovane Pajić i Saleta Tropika proslavila šesti rođendan

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna