Da su odlučili da na brak stave tačku, Jovana Pajić i Aleksandar Cvetković javnost su obavestili putem saopštenja u kom nisu otkrivali razloge. To je umnogome probudilo zantiželju svih kojima su delovili kao skladan par. Da su takvu sliku ostavljali u javnosti, svedoče i njihove komšije, koje su bez izuzetka iznenađene njihovim razvodom.

"Šta da vam kažem, iznenađena sam i razočarana kao da su mi rod najrođeniji. Uvek sam govorila svojoj ćerki da se ugleda na njih kada je brak u pitanju. Nasmejani, vedri oboje, devojčice vaspitane i slatke. Sve je delovalo kao porodica iz časopisa. Vesti sam pročitala na portalima, a ubrzo su komšinice počele o tome da šuškaju u parku. Sve do jedne su bile zaprepašćene, evo kažem vam, stvarno niko ništa nije mogao da posumnja", kaže komšinica Mira za Blic, a mladić koji živi pored nekadašnjeg doma Saleta i Jovane kaže da su posećivali psihoterapeuta.

"Oboje su mi dragi i žao mi je što se ovo dogodilo. Znate, kada pogledate njihove Instagram profile i tu sreću, zagrljaje koje su do nedavno kačili, upravo tako su i živeli. Tako su delovali privatno, ali očigledno da su u svoja četiri zida imali problema. Išli su i kod psihoterapeuta, ali te terapije mogu biti opasna stvar. Možda izvuku iz tebe nešto što ti posle promeni život", kaže on, dok je jedna komšinica Jovanu viđala u parku.

"Površno smo tu razgovarale tokom leta. Kaže mi drugarica koja je tu jednom prilikom sedela sa njom da je pričala uobičajene stvari iz brake. Ne da imaju problem, nego da joj Sale zvoca kao što većina naših muževa radi. Ona nije radila, svoju karijeru je stavila po strani da odgaja devojčice i tu je verovatno kuljalo njeno nezadovoljstvo", rekla je komšinica.

Sale i Jovana bi ovog 28. novembra proslavili jubilej – deceniju braka, za koji je javnost mislila da je srećan. Međutim, upućeni tvrde da je njihov odnos već godinama uzdrman i da su se emocije ugasile.

Izvor: Lepa&Srećna