Jedna od najlepših žena sveta trudna je treći put, a sada je otkrila da čeka dečaka.

Nakon dve ćerke koje je dobila u braku sa bivšim suprugom, srpskim košarkašem Markom Jarićem, Adrijana Lima će sa sadašnjim izabranikom Andreom Lemerom dobiti sina.

 Par je lepe vesti saznao na originalan način, kada ih je tokom žurke povodom otkrivanja pola bebe obavio oblak plavog dima, dok su se svuda okolo vijorile plave trake.

Lepa manekenka nije skidala osmeh, a njen partner Andre i ćerke Valentina i Sijena odmah su počeli da je grle i ljube. U komentarima na društvenim mrežama takođe ne prestaju da se nižu čestitke.

Podsetimo, Adrijana Lima je u februaru ove godine svetu otkrila da čeka treće dete, a od tada se s nestrpljenjem čekala i informacija o tome da li će roditi ćerku ili sina.

Poznata lepotica, koja će ove godine proslaviti 41. rođendan, sa filmskim producentom Andreom Lemerom prvi put se javno pojavila na festivalu u Veneciji u septembru 2021. 

Lemer je producent iz Kalifornije, koji je u filmskoj industriji prisutan nešto više od deset godina. Neki od flmova koje je producirao su "Rock Paper Scissors", "Aleppo" i "Gods of Accident". Pre njega, Adrijana je bila u vezi sa turskim piscem Metinom Haruom, ali njihova ljubav nije potrajala.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna