Pevačica Dragana Radosavljević Cakana prve godine Uskrs neće provesti u Beogradu. Da nastupi u Trebinju pristala je, jer joj ćerka, ni unuci neće doći za praznik.

"Nisam još počela da šaram jaja, ali razmišljam da ih išaram kad se vratim sa puta, jer prvi put neću biti za Uskrs u Beogradu, ali ono što olakšava moju tugu što neću biti tu je to što mi ni deca neće biti u Beogradu. Ćerka mi živi u Moskvi, a unučićima imaju svoje priče sa svojim izabranicima, u svakom slučaju čekam dad da dođu da im dam pare, pa da idu. Ja ću biti u Trebinju, jer tamo pevam, ali s obzirom da bih bila sama s mužem mi bismo verovatno negde i otišli, a stvarno mi je tužno kad deca nisu tu", rekla je za "Grand Online" pevačica.

Cakana je već 27 godina u braku sa advokatom Nebojšom Negićem, dok je pre toga bila u braku sa prvim suprugom Borisom, sa kojim je dobila ćerku. Marija je udata i ima troje dece, sina Uroša i ćerke Dunju i Mirku, i sa porodicom živi Moskvi.

Cakanin suprug Nebojša iz prvog braka ima tri ćerke - Mariju, Anu i Ninu koje se, kako Cakana kaže, odlično slažu sa njenom ćerkom i unucima.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna