Glumica Sofija Rajović udala se nedavno u strogoj tajnosti. Venčanje je održano na Kalemegdanu u krugu porodice i najbližih prijatelja, a Sofija je ispoštovala želju svog supruga da se medijski ne eksponira.

"Nisam imala potrebu da širim informaciju dalje od mojih prijatelja i zahvalna sam im što je to ostalo između nas i što je sve prošlo tako kako je prošlo", rekla je glumica u emisiji "Ami G Show“ i istakla da se ona i suprug jako dobro poznaju.

"Mi smo nešto bili zajedno pre tri godine, da sada ne načinjem tu temu. Znamo se jako dobro, prihvatili smo jedno drugo sa svim manama i vrlinama, i mislim da je to najbitnije", bila je iskrena Sofija koja danas živi na relaciji Beograd-Toronto.

"Živim i tamo i ovde. Kanada je hladna, vrlo hladna. Ja sam, inače, celog života povezana sa tom zemljom, imam njihove papire... Ceo život govorim da me, ako odem tamo da živim, strpaju u ludnicu. (smeh) Ako me neko ovde pozove da radim, rado ću se odazvati, nemam nikakav problem s tim, a nema ni moj suprug. Spremna sam za nove uloge", zaključila je Sofija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna