Kada je preuzela uredničku i voditeljsku poziciju u Jutarnjem programu na TV Prva, Marijana Tabaković donela je pravo osveženje. Srca publike je osvojila šarmom, pozitivnim stavom, ali i negovanim izgledom. Ona jako dobro zna da je fizički izgled odraz zdravlja, pa zato puno pažnje posvećuje svom organizmu, osluškuje ga i tačno zna kada nešto nije u redu.

"Dobro poznajem granice svog organizma, oslušlujem ga i pratim, na taj način jednostavno osetim kada je znak za uzbunu. Ubeđenja sam da nijedna ozbiljnija bolest nije došla tek tako, a da prethodno nije dala znak organizmu da treba da reaguje. Do sada sam imala nekoliko takvih alarmantnih situacija i to me je navelo da još više vodim računa o svom zdravstvenom stanju. Pandemija je samo sve to pojačala", rekla je Marijana za "Zdrav Život" i otkrila da je jedino ozbiljnije oboljenje koje je do sada imala upala slepog creva, koja je zahtvela i intervenciju hirurga.

 "Na svu sreću, lekaru sam se obratila na vreme. Od tada sam imala samo sezonske prehlade", rekla je voditeljka koja je svesna koliko stres negativno utiče na zdravlje.

"Verujem da je stres okidač svega lošeg u našem organizmu. Živimo u vremenu u kom ga je nemoguće ili jako teško zaobići i to jeste najveći izazov. Kad god čujem da se nekome nešto jako loše desilo, automatski se resetujem i kažem sebi da moram da razdvojim bitno od nebitnog u svom životu i samim tim svedem stres na minumum",  kaže voditeljka koja je kada se kamere ugase, majka ćerke Petre i sina Pavla koje je dobila u osmogodišnjem braku sa suprugom Ivanom. 

"Sin mi ima četiri, a ćerkica dve godine i meni fizičke aktivnosti ne manjaka. Imam je 24 sata - bukvalno. Zahvaljući njima, imam dobru liniju kojom sam i više nego zadovoljna, kaže Marijana kroz osmeh.

  Izvor: Lepa&Srećna