Lokne, asimetrični rezovi i talasi, samo su neka od opcija za bob frizuru, a postoji mnogo opcija šišanja i stilizovanja za "dugi bob" koji je  hit ove sezone.

Najbolji deo ove frizure je taj što ona zapravo pristaje svima i dobro isfenirana može da bude savršena za svaku priliku. Stilisti za frizure su se složili da će 2022. biti godina bob frizure. Kraća kosa je imperativ i ove sezone, a naročito "dugi bob" pošto su najpraktičnije frizure za koje ne morate da izdvojite mnogo vremena kako biste ih namestili. Zbog praktičnosti i nosivosti u gotovo svim prilikama, ovaj stil je okarakterisan kao najdugovečniji trend šišanja kose u poslednjih deset godina.

OŠTRE IVICE

„A line bob“ je bob koji počinje od kratke dužine kose u zadnjem delu glave pa se spušta i produžuje prema napred. Ova frizura pristaje svima, a najviše onim ženama koje imaju ovalni oblik glave. Mnogo je interesantnija frizura ukoliko imate neki pramen ofarban u drugu boju, jer na taj način posebno naglašavate „bičeve“ uz lice.

JEDNOSTAVAN BOB

Jedna od najnošenijih varijanti bob frizure u ovoj godini biće najjednostavniji oblik bob frizure. Tvrdo sečeni krajevi i ne preterano stepenovana kosa su favorit mnogih stilsita za kosu jer ova frizura zapravo pristaje svima. Zadnji sloj kose je samo malo stepenovan.

VINTIDŽ BOB

Interesantan način da svoju bob frizuru do ispod brade nosite na retro način preporuka je za one koje žele da budu romantične. Ovakve kovrdže postižu se uvijanjem kose na viklere.

Pogledajte još i kako napraviti talase na kosi bez korišćenja pegle.

Izvor: Lepa&Srećna