Nevena Božović i njen partner Nikola Ivanović stalno su na putu jer oboje vole uzbuđenja, a s obzirom na to da je on pilot često dolaze i u Beograd gde živi njena sestra.

Pevačica je nedavno priznala da joj oko ćerkice pomažu i majka i svekrva, ali samo onoliko koliko je neophodno dok je na probi, jer ona želi i može sama da se brine o svojoj devojčici Anki.

“Stalno sa mamom i tatom putuje i to je raduje. Suprug i ja smo dosta slični, hiperaktivni puni energije, vidim da je i ona takva, nikad joj nije dosta, stalno nešto traži, a primećujem u poslednje vreme da dosta više liči na njega”, rekla je Nevena za Story, i dodala da puno radi, priprema nove pesme i ne razmišlja o proširenju porodice, bar ne još uvek “Imam malu bebu kod kuće tako da na tom polju nema za sada planova. Planovi su zapravo da kroz mesec, dva objavim nove pesme, da od maja krenem sa nastupima i to je više manje to. Sad sam skoncentrisana na nju proširenje porodice ne planiram”; zaključila je ona.

Instagram / nevenabozovicofficial, Kurir / Damir Dervišagić Iako uživa u majčinstvu ne planira proširenje porodice

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna