Ništa gore nego kad se ujutru probudite malo slepljene kose i u ogledalu ugledate na razdeljkuizrastak koji još sinoć, kad ste imali frizuru, nije bio toliko vidljiv. Opet na farbanje!

Sve žene bi volele da im kosa lepo raste, ali ne vole te dane kad ona poraste dovoljno da se vidi koren, a znaju da se farbanje mora još malo odložiti radi zdravlja negovanih vlasi. Neofarban izrastak, međutim, bode oči i mislite da svi gledaju samo u njega...

Trini Vudal, čuvena britanska modna influenserka, nagovorila je svog frizera da objasni kako on rešava ovaj problem kad nju farba.

Pošto Trini ima svetlosmeđu kosu, njen kolorista Marti bira nešto svetliju farbu uz samo lice, a onda doda i nekoliko tankih tamnih pramenova na ostatku kose da bi se napravio jači kontrast.

Marti ističe da je veoma važno da se dogovorite o svemu sa frizerom posmatrajući kosu pod dnevnim svetlom, jer će svaka druga boja sijalica možda napraviti senke, hladnije ili toplije tonove, što može izazvati nesporazume. Pogledajte konkretan postupak u videu!

Kako da se izrastak što manje vidi pre farbanja Instagram/trinnywoodall

Izvor: Lepa&Srećna