O Dženanu Lončareviću, osim njegovih pesama, ne znamo mnogo toga. Detalji o braku i članovima porodice nisu poznati javnosti, a pevač tvrdi da se na to odlučio jer privatni život treba da ostane privatan. Njegov život obeležila je jedna velika tragedija - rođeni brat mu je preminuo 2008. godine. Zbog tog velikog gubitka Marina Tucaković je Dženanu napisala baladu "Strah me da te sanjam", koju on nerado izvodi.

"Trudim se da je ne pevam, najiskrenije. Jako, jako retko je pevam", kratko je poručio za "Premijeru" Dženan, koji je morao da pobedi sebe i da nepunih 20 dana nakon gubitka izađe na scenu i zapeva.

"Reći ću vam jedan detalj koji su neki ljudi protumačili pogrešno, ali samo ja znam koliko sam u tom trenutku morao da pobedim sebe. Jedne novogodišnje noći morao sam da izađem na binu naizgled srećan, nasmejan i odlično raspoložen. Morao sam da pevam cele noći i da napravim odličnu atmosferu. Nepunih dvadeset dana pre toga izgubio sam rođenog brata, ali nisam mogao da otkažem nastup i nisam želeo da izneverim ljude koji su očekivali odličan doček Nove godine. Kažu da je bilo fenomenalno, ali niko nije znao da sam morao osmehom da prikrijem ogromnu, neizdrživu bol. Retko govorim o tome, retko se i prisećam te noći, ali znam da posle nje mnogo toga više nije bilo isto", rekao je za Hello" jednom prilikom Dženan kada je otkrio da ga ipak očeva smrt najviše promenila.

"Odrastao sam mnogo ranije kada sam imao četrnaest i po godina. Tada mi je umro otac i tog trenutka sam sazreo i shvatio da moram da se suočim sa životom, da ga shvatim i da se borim. Tada se završilo moje detinjstvo"; bio je iskren pevač.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna