Naprasna smrt Ksenije Vučić potresla je porodicu, prijatelje i poštovaoce, a među onima koji su pokojnu novinarku izuzetno cenili je i Jelena Karleuša.

"Ksenija Vučić je bila žena koja mi je puno puta u životu pomogla... Od krupnica do sitnica... Jer sam ja na moju žalost stalno na meti a njoj je to ljudski i ženski smetalo", napisala je Jelena na svom Instagram profilu.

"Ako vam kažem da mi je pomogla oko sahrane majke, onda sam vam sve rekla... Ona je bila osoba koju sam zvala za pomoć. Od tolikih muškaraca, ja sam imala nju. I svaki put je pružila ruku čista srca.

Mnogo sam tužna zbog njene smrti... Otkriću i jednu istinu o njoj za koju mislim da mi ne bi zamerila... Do poslednjeg dana je bila zaljubljena u bivšeg muža i pričala samo o njemu i deci. Počivaj u miru, draga Ksenija. Svako ko te je znao, sada je mnogo tužan."

Shutterstock , Dizajn: Lepa&Srećna Teško je nekad naći reči kad treba uputiti saučešće...

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna