Pevačica Ana Kokić iz braka sa vaterpolistom Nikolom Rađenom ima dve ćerke - prvu je rodila  2009. godine, a drugu godinu dana kasnije. Tea i Nina više nisu male, pa radije provode vreme sa svojim vršnjacima nego sa roditeljima.

"Kad bi one htele da idu sa mnom to bi bilo super. Šalim se. One su sada u godinama kada više vole da provode vreme sa svojim društvom, vršnjacima, ali ranijih godina gde god sam mogla njih da povedem, povela sam ih. Sad one imaju svoje obaveze, svoje planove tako da je mama sad malo dosadna", kaže za "Blic" Kokićeva koja priznaje da ne uživa u kućnim poslovima.

"Sestra je majstor za kolače, a ja vodim računa o deci, kući i o poslu. Sve radim sama. Naravno, postoje neke stvari koje ne volim, a to je da čistim kuću. To me užasno nervira i onda me čini nervoznom. Svaki put kad moram to da radim baš mi se ne radi. Ko voli da čisti, najdosadniji posao na svetu? Usisavaš, čistiš i nakon pola sata mrvice opet padnu dole", rekla je Ana i pohvalila se da je vrsna kuvarica.

"Kad spremim nešto tada se omaže tanjir. Tako da to govori kakva sam kuvarica. Što kažu starije žene nikad ne otkrivaj šta sve znaš da radiš da to ne bi radila do kraja života stalno", kaže Ana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna