Estradne zvezde su često na meti razbojnika, raznih profila. Pojedine javne ličnosti su naišle na stravična iskustva sa delinkventima, a najčešći slučaj su pljačke stanova i automobila.

Zorica Marković

Folk pevačica Zorica Marković je opljačkana 2019. godine kada su joj u toku noći, u kuću, upala tri lopova i odnela vredne stvari iz dnevne sobe. Sva sreća pa je pevačica imala sigurnosne kamere i krivci su bili brzo uhvaćeni. Zorica Marković je tada spavala u sobi i nikakvu buku nije čula, ceo čin pljačke je urađen "profesionalno" u tišini. Kada je ustala ujutru zatekla je haos u dnevnoj sobi, nestale su joj slike u vrednosti preko 10.000 evra, pozlaćena stona lapma, sat sa zida, telefon, ali i kompletan escajg.

zorica markovic
Kurir TV 

Katarina Živković

Ni pevačica Katarina Živković imala bolju situaciju. Ona je doživela potpuni šok kada joj je lopov obio stan i pokušao da odnese vredne stvari i novac. Lopovi su ušli krpoz terasu, jer pevačica živi u visokom prizemlju, a oni su u stan ušli merdevinama. Ona se zadesila u tom trenutku u stanu, lopov joj je tražio novac i na kraju nije ništa odneo. 

Branka Sovrlić

Pevačica Branka Sovrlić ima stan koji je prepun umetnina i skupocenih stvari, a pre nekoliko godina je baš njen dom bio na meti pljačkaša i stan joj je pokraden dok nije bila u njemu. 

"Mene su opljačkali jednom u Beogradu, ali i u Sarajevu, tako da sam se fino obezbedila. Kamere, sve je povezano sa policijom... Kada vas jednom zmija ujede i guštera se bojite. Na sve su spremni, tada su smislili da je došla pošta "na preporučeno". Dvojica su ušla na vrata, pa su izvadili pištolj", rekla je Branka i dodala: 'Doživela sam horor, mada sam se na kraju sa jednim potukla. Pištoljem su me udarili i po glavi, bila sam sva u krvi, zamalo su mi izbrijali kosu, imala sam tri šava... Želim to da zaboravim i da se ne prisećam. Ja sam opasna, pošto sam prvakinja u džudou, pa se nisam ni njih previše uplašila, iako su imali oružje. Ja sam neustrašiva", govorila je svojevremeno Branka Sovrlić.

branka sovrlic
Printscreen/ insatgram branka sovrlic 

Lepa Lukić

Ni pevačicu Lepu Lukić nisu preskočili razbojnici. Pre pet godina je njena kuća pokradena, a pevačica lopove nije želela da tereti.

"Ja ništa nisam čula. Policija kaže da su nešto pričali da me ošamute. Ja sam samo osetila kasnije da je velika promaja i zbog toga sam ustala i videla otvorena vrata, sve razbacano, a fioke otvorene", rekla je tom prilikom Lepa Lukić i objasnila da nije želela da ih tuži, jer je nisu povredili i nisu imali nameru da je ubiju.

lepa lukic
Printscreen/ YouTube Kurir TV 

Severina

Jedan od najaktuelnijih slučajeva krađe jeste slučaj pevačice Severine, koja je pre nekolikodana pokradena i iz njenog stana u Zagrebu su odnete dragocenosti u vrednosti preko  300.000 evra. Policijska istraga je u toku i oni će u najskorijem roku pokušati da reše slučaj.

Izvor: Lepa&Srećna