Jedna je od najpoznatijih italijanskih zvezda sa svetskom slavom Monika Beluči, po ko zna koji put je pokazala da njena bezvremena lepota ne prolazi. Italijanska diva rođena 1964. godine je tokom duge karijere osvajala publiku i kritičare ikoničnim interpretacijama. Međutim, i manekenstvo donelo ogromnu slavu, dok je šetala  modnim pistama za neke od najvećih modnih imena i slikala se za naslovne strane svetskih časopisa.

Fatalna Monika ne prestaje da zadivljuje svoju publiku i čitav svet svojim poslovnim potezima, pa je tako oduševila novim fotografijama u kreacijama poznatog italijanskog brenda Dolče&Gabana.

Vogu Italija je podelio tri objave sa fotografisanja u Firenci za ovomesečno izdanje časopisa, a mladi model Emanuel De Lorenco takođe se pojavio na prvom snimku.

Lokacija snimanja je bio, ni manje ni više nego, vajarski studio. A znajući da je njen dečko upravo vajar, ove slike imaju posebno značenje, gde Moniku možemo videti kao pravu inspiraciju jednom umetniku, koju pretvara u čisto umetničko delo.

Izvor: Lepa&Srećna